Positivt besked!

Jag har INTE diabetes och är inte i närheten av att få det. Mina värden kom tillbaka helt normala för att inte säga låga. 3,5 innan socker och 4,5 efter. Inte i närheten av gränsen som ligger vid 8 och 11 som jag fick häromdagen berodde alltså på glassen jag ätit. Rätt läskigt att det kunde ge ett sånt extremt utslag…

Jag kommer helt klart tänka mer på hur ofta och när jag väljer att äta sötsaker, jag har verkligen fått se svart på vitt hur mycket det påverkar min kropp. Nu under jul har det blivit extra mycket av det goda då choklad och godsaker funnits hemma i större mängder än vanligt. Jag märker hur snabbt det blir till en vana att stoppa i sej något sött flera gånger om dagen! Så där kan jag dra ner lite men jag kommer fortfarande unna mej choklad, glass och bakverk då och då.

Jag är iaf så himla glad och tacksam för att jag slipper oroa mej mer för det här!

När jag satt och sökte i arkivet igår hittade jag min förlossningsberättelse med A. Ni som vill läsa hittar del 1 HÄR och del 2 HÄR.

2 reaktioner till “Positivt besked!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s