Sommarlov!

Dom här tokiga ungarna njuter minst sagt av att ha sommarlov, det kan jag lova! Det värmer verkligen mitt mammahjärta att se hur himla roligt dom har tillsammans, lika mycket som det kan göra mej fly förbannad när dom är som katt och råtta ibland haha.

C hade en hel del grejer han behövde fixa med båten idag så medan han gjorde det så tog jag barnen och åkte på en liten utflykt. Vi körde bort mot Lake side Estate och parkerade bilen och gick sen ned till stranden på en slingrande och stundtals rätt brant stig med en ryggsäck packad med lite leksaker, snacks och en bok åt mej.

Barnen roade sej i nära en timme med att kasta pinnar och sten i vattnet och jag hann trot eller ej läsa några kapitel i min bok!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s