Boxing Day Madness

Jag och barnen vågade oss ut igår under Boxing Day som annandagen kallas här. Det var helt galet med folk då alla reor startar just den dagen. I de flesta affärer så är det bara en dags rea istället för rea fram till nyår som vi i Sverige har. Vilket förklarar den enorma rusningen av folk!

I allafall så lyckades vi hitta skor till barnen, handla mat, ta en glass och även äntligen hitta praktiska utomhusmöbler som jag gillar, till ett bra pris.

Butiken vi var inne i hade endast en kvar av den lounge suiten jag till sist föll för, grejen var bara att glasskivan till bordet saknades. En rätt stor defekt om du frågar mej! Som kompensation kunde jag få två turkosa kuddar med på köpet…. vilket jag inte var särskilt nöjd med. Hellre att dom drog av 80 dollar (som kuddarna kostade sammanlagt) så att jag kunde använda dem att beställa och betala för en ny glasskiva med. Men det gick inte, ”antingen kuddarna eller så skulle nån annan ändå köpa setet om inte jag gjorde det”.

Då blev jag så sur att jag gick ut. Alltså okej jag fattar att det redan var kraftigt nedsatt men priset var ju detsamma för alla andra kunder över hela landet och skulle alla andra få ett sprillans nytt set medan jag behövde betala samma pris för ett skyltex som dessutom saknade glasskiva! Dåligt deal enligt mej.

Men till sist fixade det sej, jag ringde ner till Invercargill när jag kom hem och dom hade ett ex kvar av samma lounge suite som var komplett med glasskiva (trots att Queenstown store sa till mej att soffgruppen var slut över hela landet). Så nu är det beställt! Yay!

Det lönar sej att vara lite envis ibland… 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s