Swedish Delivery!

Titta vad som kom med posten idag! En tidig julklapp från min ÄLSKADE vän M i Sverige:

 

 

Jag blev så fantastiskt glad och väldigt överraskad! Ett paket bara sådär 🙂 Det gjorde verkligen min dag, eller ja hela helg faktiskt. Tack än en gång M!

Att få slänga mej i soffan efter att barnen somnat och njuta av svensk choklad och härliga magasin, finns det nåt bättre? Nä jag tror inte det! Passande nog så är det C:s jobbhelg men nu gör det inte lika mycket, jag har sällskap i soffan ändå 😉

En kväll eller två ifrån varandra gör bara gott för förhållandet tycker jag men sen vill jag ha hem min man. Jag skulle inte kunna ha det som några av mina vänner här, att ha en man som jobbar borta på oljerigg eller i gruva och är borta 5-8 veckor i sträck, hemma 4 veckor och sen åker igen – året om.

Jag förstår att det handlar om en livstil man valt och uppoffringar som kommer med det men nej, det skulle inte vara värt det för mej. Allra helst då jag inte har nån annan familj än C här. Jag såg förresten en sån fin film igår, The Hollars. Se den om ni vill reflektera över livet och gråta en skvätt!

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s