My Little Tiger

 

 

Jag ställde klockan lite extra tidigt imorse för att hinna med att fixa en ansiktsmålning på L innan han skulle till skolan. Det var nämligen julshow och hans klass skulle uppträda med ”Eye of The Tiger”. Något han har varit spänd inför i nästan två veckor, han oroade sej för att vi skulle missa datumet, ta fel på tiden eller att han inte skulle ha rätt kläder på sej. Älskade unge, den där oron och ängslan över att något ska bli fel önskar jag att jag kunde befria honom från.

Jag minns inte exakt hur jag själv var men säkert lite likadan. Jag minns att komma för sent var det absolut värsta jag visste. Och L är likadan, därför gör jag verkligen mitt bästa för att se till att vi har gott om tid och slipper stressa till skolan och aktiviteter. För det ansvaret ligger ju faktiskt mest hos mej som förälder. Visst kan barnen dra fötterna efter sej och strunta i att göra sej färdiga trots otaliga tillsägelser men kommer vi för sent så är det ändå mest mitt fel i slutändan. Att inte ha nån marginal funkar helt enkelt inte med barn!

Hursomhelst, ansiktsmålningen blev lyckad och det var en nöjd liten tiger som jag skickade iväg till skolan. Tidiga var vi också så jag följde med in i klassrummet och lämnade, då L inte ville gå in själv utifall han skulle vara den enda med ”face paint”… Något han också var men jag övertygade honom om att han var den coolaste tigern, och efter både frökens och klasskamraters positiva reaktioner kunde jag smita iväg 🙂

Resten av dagen har gått i ett, jag träffade D för en snabb cykeltur imorse runt Lake Hayes och sen har jag shoppat julklappar (tydligen var jag inte alls klar som jag trodde) och kört skytteltrafik mellan stan, hemmet, Frankton, förskola, skola och till sist SITE och mataffären. Nu har vi äntligen ätit middag och barnen är badade och klara för sängen. Bara läggningen kvar, sen kommer jag att däcka i soffan….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s