Min solstråle!

Jag kan inte påstå att den här dagen har varit så värst mycket gladare… Jag har verkligen försökt att rycka upp mej och det funkar i stunder – mycket tack vare min lilla solstråle A , men sen åker jag plötsligt ner igen och blir nästan otröstligt ledsen. C tycker att jag går omkring och är sur men jag förklarar att jag bara är LEDSEN och vad jag mest av allt behöver är en kram.

Jag längtar tills mamma landar i Sverige så jag får chans att ringa henne, för som en läsare skrev så är det jobbigast när man inte kan få tag på varann. Mamma verkar dessutom haft en mardrömsresa hem med en massa förseningar. När vi stod på flygplatsen igår här i Queenstown så får jag ett mejl från ”Trip Case” att hennes flyg från Melbourne till Dubai blivit 4 timmar försenat, vilket betydde en väntan på över fem timmar för mamma.

Som om inte det vore nog så missade hon därmed direktflyget till Sthlm från Dubai och tvingas resa via Heathrow och vänta länge även där. Så istället för att landa i Sthlm vid lunch och kunna ta sitt bokade tåg till Rättvik kl 14, landar hon på Arlanda kl 22 när sista tåget till Rättvik gått för länge sen… Vi har alltså inte pratat utan detta är info jag får när jag loggar in och kollar hennes flygtider.

Jag är så himla ledsen över det här, vilket jäkla avslut på en annars fantastisk tid. Jag vet ju hur himla trött man är ändå efter två dygns av non-stop resande och sen behöva deala med en massa förseningar ovanpå allt och inte kunna ta sej hem i slutändan, nää fy! Jag hoppas verkligen att flygbolaget står för en hotellnatt på Arlanda, eller det borde åtminstone att gå att få ut på reseförsäkringen. Sen måste mamma boka en ny tågbiljett för fredagen. Femhundra åt helsike bara där!

Boka aldrig en resa med flygstolen.se, det är mitt råd! Dom har strulat med allt från datum till tider från dag ett. Ett misstag jag aldrig gör om.

 

Några bilder från när jag och A var nere en sväng på lekplatsen idag. Det är världens sommarvärme ute! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s