Tårarna tar aldrig slut


Jag grät så jag hulkade i bilen hem från flygplatsen. Passande nog så öppnade himlen sej och släppte ner ett skyfall i stil med mina strilande tårar… när jag kom ut till Jacks Point var jag tvungen att köra ned mot vattnet för att samla mej innan jag åkte hem. 

Jag fick även chans att prata en stund med mamma som ännu inte boardat planet. Det kändes himla bra att få säga några ”sista ord” innan hon klev på planet. Tala om hur mycket jag älskar henne och vad allt hon gjort dom här veckorna betyder för mej och barnen. 

Jag framstår nog ofta som väldigt självständig och driftig och någon som klarar mej själv i de flesta situationer men det har varit helt underbart att haft mammas stöd i vardagen, både i litet och stort. Vetat att jag haft någon där att luta mej på när det behövts. Herregud vad jag älskar min mamma ❤️

7 reaktioner till “Tårarna tar aldrig slut

 1. Nu gråter jag också… Usch, vad tungt för dig 😥 Samtidigt glad att läsa om den nära och fina kontakten du har med din mamma, men det gör ju inte avskedet lättare…
  Styrkekramar till dig

 2. Fina Emma…
  Torka dina tårar och tänk tillbaka på allt fint du och din
  mamma upplevt tillsammans
  Vet hur tomt det blir när någon reser, men snart tar vardagen över och det gör mindre ont.
  Styrkekramar ifrån Gunilla i Frankrike

 3. Far en klump i magen redan nu av att lasa det har inlagget. For jag vet att om en manad nar jag maste saga hej da till mamma och pappa som snart kommer hit sa kommer jag att kanna exakt som du gor nu. Man vanjer sig ju efter ett tag och man lar sig att leva med saknaden men precis nar man sagt hej da sa gor det sa himla ont! Kan verkligen relatera till varenda kansla du beskriver. STOR styrkekram till dig 🙂

  1. Tack för din fina kommentar Emilia, vi sitter ju i samma båt så jag vet att du förstår exakt hur jag menar 💔❤️ Jag var precis inne och läste på din blogg om Mitch brutna arm, fy vad tråkigt! Jag blev uppriktigt ledsen för er bådas skull. Så himla onödigt och ja olägligt med sommaren och allt framför er… men du har helt rätt inställning, viktigast att han inte skadade sej allvarligt och ni kommer ju ändå att kunna umgås med familjen och ha en massa kul tillsammans precis som planerar! Och utan nån stress från Mitch sida att han känner sej tvungen att pressa in cykelpass 😜 Kanske är en period av total ledighet precis vad han behöver! Njut nu av att ha dina föräldrar hos er ❤️💙 Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s