Sick of sick kids

Alltså när ska det ta slut? Det känns ärligt talat som mina barn är sjuka mer än dom är friska. Nu när den hemska hosta vi gått omkring med i flera veckor, äntligen börjat släppa för alla så blir A sjuk på nytt. Jag vet inte om det är samma skit eller nåt nytt men hon snorar, har fått ögoninfektion och hostar oavbrutet på natten i timmar.

Jag lider sååå med henne och är så jäkla trött på att aldrig komma in i nån riktig vardagsrutin, det känns som det är ett ständigt pusslande med sjukdagar från förskola, skola och aktiviteter som får ställas in. L fick tillochmed en anmärkning på hans närvaro den här terminen! Det är ju verkligen svart på vitt att barnen varit sjuka mer än normalt. Jag vet eftersom jag aldrig håller dom hemma i onödan, men jag sänder dem heller inte till skolan eller förskolan när dom är tydligt sjuka och en uppenbar smittorisk för andra.

Jag antar att jag har att välja på att totalisolera dom från andra barn (stört omöjligt) eller bara härda ut och tänka att detta är småbarnsåren. Jag var inne på apoteket idag och handlade på mej alltifrån vitaminer och ögondroppar till hostmedicin. Jag ska verkligen lägga manken till och fortsätta med att boosta dom med blutsaft och vitaminer även när dom är friska. Det är ju lätt att glömma bort när dom mår bra. Jag får ställa fram barnens vitaminer bredvid mina gravidkapslar jag tar varje dag!

Nån småbarnsförälder som känner igen sej? Eller är era barn friska som nötkärnor? Tips mottages gärna isåfall!

 

2 reaktioner till “Sick of sick kids

  1. D-vitamin hjälpte våra barn, om det är placebo eller riktig effekt vet jag inte men tyckte att dom blev mindre förkylda. Eller så är det bara småbarnsåren, vet inte heller. Kram

  2. Så jobbigt! Vet att jag tyckte att det var så jobbigt när vi bodde på NZ där vab inte direkt existerar och hade chefer som suckade så irriterat varje gång. För jösses vad A var sjuk mellan 1-5! Och jag med! Men på de senaste två åren tror jag att hon haft magsjuka en gång och feber en gång och jag har haft noll sjukdagar. Så skulle jag väl inte skrivit, för nu blir väl både sjuka bums.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s