Today’s mama

Så här såg jag ut idag när jag och C hade lunch-dejt inne i stan. Så mycket shoppande blev det inte, C kunde inte hitta något han gillade. Utbudet av ”men’s wear” i Queenstown är tyvärr inte särskilt imponerande. Jag tycker ju samma när det gäller kläder för mej och barnen men av just killkläder är utbudet ännu sämre!

Dock gjorde vi något jag velat göra i flera månader, vi gick in på en juvelbutik och mätte C:s ringfinger. Hans vigselring försvann ju för över ett år sen och jag är ganska säker på att den är borta för evigt… så trist men jag har kommit över det nu. Dags att beställa en ny!

C tror bara att vi ”tittade” men jag smet in i samma butik på vägen hem igen och beställde den ring han gillade. Förhoppningsvis kommer den lagom till jul, annars får det bli en nyårspresent 💖

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s