Quality Time with my boy

Jag och L hade världens bästa kvällstur på cyklarna ute vid 7Mile idag. Jag hade ett leende klistrat uppe vid örsnibbarna hela cykelturen! Av flera anledningar, att äntligen få lite egentid med L var underbart och som jag saknat att cykla tillsammans med honom. Det vi brukade göra flera gånger i veckan tidigare och nu inte gjort på månader. Jag vågar påstå att det var ömsesidigt, jag vet att L har saknat mej och våra stunder tillsammans precis lika mycket.

Förutom det så var det en enorm lyckokänsla att få vara ute i skogen igen på snirkliga stigar och smidigt ta sej fram över stenar, leriga spår och rötter. Jag kände mej som mej själv! För en stund glömde jag helt av känslan av att vara trött, klumpig och större än vanligt. Sen kunde jag åka hem och njuta av den växande gravidmagen. För missförstå mej rätt, självklart är jag SÅ lycklig över att vara gravid, få uppleva detta igen och vi längtar så efter det lilla knytet i magen men jag kan också sakna stunder där jag bara är ”vanliga Emma”. Att vara gravid är stundtals väldigt ensamt. Ingen förstår exakt hur man mår eller känner, jag kan sakna stunder med vänner när vi går ut eller sticker iväg och cyklar tillsammans, eller att ta ut mej riktigt ordentligt och känna att min kropp orkar och är stark.

Nu ligger ju träningen av förståeliga skäl på en helt annan nivå. Min kropp visar tydligt vad som är okej och inte. Jag skulle aldrig utsätta den för krävande löppass, bikram yoga, extremt tunga styrkelyft i gymmet eller nån annan slags maxande. Är du gravid så är det helt befängt att pressa sin kropp på det sättet tycker jag. Både din och barnets hälsa ställs ju på spel. Så onödigt enligt mej. Det är ändå bara 9 månader…. Även om dom ibland kan kännas väääldigt långa!

 

 

Jag och L ute vid 7 Mile:

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s