It´s here!

Min nya baby! På två hjul kanske jag ska lägga till för att ni inte ska blir rädda 😉 Jag har inte kunnat hålla mej från två provturer trots att jag fortfarande håller på att återhämta mej från hostan. Men jag blir bättre och bättre varje dag och ärligt talat har nog cykeln hjälpt till lite. Jag har något att verkligen se fram emot när jag känner mej 100 igen!

Det har verkligen känts underbart att vara tillbaka i sadeln men jag får påminna mej själv gång på gång att jag är gravid. Inte pressa på uppför för mycket och kanske allra helst använda bromsarna utför på ett sätt jag annars inte skulle ha gjort. Det är svårt då jag älskar när det går FORT!

Cykeln är iaf som en dröm även om den är röd haha. C tyckte jag skulle ha satsat på en annan modell som är mer åt downhill-hållet men jag är supernöjd med mitt val. Och förresten var den andra modellen slutsåld så att valet föll på den här var givet! Vi kommer ha så mycket roligt ihop jag och min baby 🙂

 

 

 

 

2 reaktioner till “It´s here!

  1. Åhh, vad roligt!! Och vilken snygging! Jag har provat mountainbike några gånger och fick nyligt ett erbjudande om att köpa en begagnad mtb (vilket jag gjorde), så i vår ska jag ge mig ut på stigarna, och även utför när jag får tillfälle, wiiiiiii! Ser fram emot inspirerande bilder från dig när du kan cykla som du vill 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s