Daytrip to Glenorchy

 

Febern är borta hos barnen så därför vågade vi oss ut på en lugn liten dagstur igår även om dom fortfarande hostar hemskt så snart dom springer eller anstränger sej. Vi åkte ut till Glenorchy och åt lunch på ett mysigt gammalt cafe. Allt är förresten gammalt där, det känns som man förflyttar sej bakåt i tiden med minst 50 år.

Själva körningen dit är en sevärdhet i sej, man kör på slingriga vägar med berg på ena sidan och turkosblått vatten på andra.

När vi kom hem så slog dock hostan till för mej och jag har hostat och haft mej hela natten. Rösten håller på att försvinna också. Så drygt. Men när vi var hos doktorn fick vi iaf svart på vitt att det bara är en ”viral infection” och barnens lungor och öron såg friska ut så jag är inte speciellt orolig. Det är bara så himla trist att vara sjuk!

Idag blir det en lugn dag, vi ska in till Frankton och uträtta lite ärenden bara och sen blir det hemma-häng resten av dagen. Imorgon satsar jag på att skicka barnen till skolan och förskolan men jag får nog ställa in mina Boot Camps, så som jag hostar. Det känns som jag skrämmer slag på bebis varje gång jag får en hostattack. Jag tror inte alls han gillar det, det kommer nämligen sparkar som svar varje gång.

 

 

Bilder från igår:

img_5079

2 reaktioner till “Daytrip to Glenorchy

    1. T-shirten är en present från mormor så japp den är köpt i Sverige! Jag önskar också att det inbjudande vattnet var precis så skönt som det ser ut 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s