Same same

Jag tycker själv att jag bloggat dåligt den senaste tiden, att bloggen blivit lite tråkig (även om statistiken visar en annan bild). Det känns som jag bara upprepar mej… Men livet med småbarn är väl lite så antar jag. Veckorna ser ju ofta likadana ut, samma aktiviteter osv. Eller de flestas liv gissar jag.

Man påverkas nog omedvetet av storbloggarna som ständigt är på resande fot och knäpper av paradisbilder till höger och vänster, den ena mer magisk än den andra. För att inte tala om alla brunbrända kroppar, fantastiska outfit och helt otroliga maträtter.

Här regnar det och är allmänt grått idag. A har varit hemma från förskolan då hon hostade under natten och var lite hänging i morse. Jag tyckte hon kunde vara hemma då C ändå inte skulle till farmen. Annars hade jag varit tvungen att ta med henne till morgonens Boot Camp klass vilket hade funkat men ändå inte varit optimalt. När jag kom hem från stan så bakade jag och A banankaka och sen har jag har vikt ett berg av tvätt och röjt undan hemma. Eftermiddagen har spenderats i trädgården med att plantera buskar. Ja, det har varit en väldigt vanlig tisdag med andra ord!

 

 

Photo on 15-11-16 at 3.20 PM #2.jpg

Är lika trött som jag ser ut… 

8 reaktioner till “Same same

  1. Hihi, vad lustigt att du känner så, för jag tänker precis tvärtom; att du (ni) är så bra på att skapa utflykter och äventyr i vardagen! Jag tycker jättemycket om din blogg just för att den känns så äkta och jordnära, får massor av inspiration från dig och dina fina bilder. Det kanske är så att andras vardagar verkar mer spännande än sina egna 🙂

    1. Tack snälla Ji, igår var nog mest en tillfällig dipp i inspiration. Graviditetströttheten gör sitt till den med 😉 Det gör mej jätteglad att höra att du gillar min blogg så mycket!

  2. Du behöver inte åka till paradisen 😉 Du bor mitt i Paradiset! Kommer kanske inte in Varje dag (att vara småbarnsmamma gör sitt till också) men blir så inspirerad av alla hike/aktiviteter ni hinner med! För mig känns ert liv otroligt varierande och kul att få läsa och se! Tack

    1. Haha okej då. Jag hade nog bara en grå trist dag igår, idag är blogg inspon tillbaka igen! Så himla roligt att höra att du gillar min blogg – tack!

  3. For meg som drømmer om å flytte til New Zealand er din blogg en kjempeinspirasjon! Queenstown er en av de vakreste plasser jeg har vært på, og du er så utrolig flink å dele fine bilder og opplevelser fra naturen der. Dere virker som en veldig sporty familie og det er gøy å følge både aktive og lugne dager. Synes du skriver variert, både om interiør, klær, familieliv, trening osv. At du skriver personlig gjør det lett å relatere, og det er det som gjør bloggen din så bra. Ser alltid fram til nye innlegg! 😊

  4. Din blogg är inspirerande och man njuter av att läsa om era vardagsaktiviteter. Fortsätt såhär ”som vanligt”, det är perfekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s