Our weekend

Har bestått av bikes bikes bikes! Igår var vi i Cromwell med barnen och det såg ut så här:

 

 

L fick testa ett par varv på den stora crossbanan med C, han klarade det förvånansvärt bra med sin lilla hoj men här strax efter sista bilden körde han omkull i den djupa sanden. Fördelen med sand är ju att dom landar mjukt!

Efter ett par timmars crossåkning körde vi in till Cromwell Bike Park där barnen fick testa deras BMX-bana. Vi har ingen bike park av samma skala i Queenstown (förutom Skylines downhill då), det var allt som allt fyra banor. Ett pump track, en bmx bana, en jump line samt en asfalterad bana för de allra minsta. Hur grymt som helst! Önskar verkligen att dom byggde något liknande i Queenstown som faktiskt är mycket större än Cromwell. Även om dom små orterna såklart ska få ha sina guldkorn dom med 😉

Appropå bikes så borde min nya cykel anlända i veckan – iiiiih!! Jag är lika förväntansfull som ett litet barn inför julafton!

Men nu ska den här mamman gå och lägga sej och förhoppningsvis få sova som ett litet barn. Fast stopp ett tag, vem kom egentligen på det ordspråket? Att sova som ett litet barn. Det betyder väl oftast att knappt sova alls 😉

Hursomhelst, till alla läsare i Sverige/Europa önskar jag en skön söndag medan jag säger god natt från Nya Zeeland!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s