Halloween Party 

 

 

 

Vi begav oss ner till Jacks Point Clubhouse ikväll efter skola och simskola, helt spontant. Hade inte alls planerat att gå på Halloween Party men det blev hur bra som helst! Barnen hade så roligt och det var kul att träffa lite grannar.

Barnen lekte för fullt medan vi vuxna satt i solen och pratade. En perfekt kväll även om det blev rätt blåsigt och kallt mot slutet. Men det kanske var lika bra då det började närma sej läggdags för barnen och det ju är vanlig skoldag imorgon.

Hursomhelst, det var kul att göra något helt annat en vanlig vardag! Och nu har barnen äntligen fått fira lite Halloween som dom pratat om i flera veckor.

Firar ni Halloween?

2 reaktioner till “Halloween Party 

  1. Vi firar inte. Det enda vi gör, sonen på 5 år och jag, är en rolig pumpalykta. Den får stå vid entrén och tänds på kvällarna.😊

  2. Nja – barnen vill men då det inte fanns i Sverige när jag var liten och dessutom inte är någon mysig grej enligt mig (går inte igång på spindlar och skelett) så är vi inte helt ense. Men ok, de har fått gå bus eller godis i kvarteret två år i rad nu, that´s it. Själv ser jag fram emot den svenska helgen, men en extra dag ledigt och besök på kyrkogården för att tända ljus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s