Perfect Weekend

Det har verkligen varit en perfekt helg med lite av varje. Är så glad att vi tog en avstickare ner till farmen, känns som vi varit iväg på en liten minisemester även om det bara var en natt(!).

Jag fick en kommentar om att berätta lite mer om farmen och ifall det är C:s familjs farm. Nej den är faktiskt helt i vår regi, farmen är en mjölkfarm som består av cirka 700 kossor – och är vår huvudinkomst. C har ju farmat sen han var liten, det började med att han jobbade på sin pappas farm men i 20-årsåldern så flyttade familjen till en större farm – helt på C:s initiativ då han ville se hur mycket han kunde utveckla/växa farmen. Något som gick väldigt bra och sen dess har han flyttat farm en gång till. Alltså köpt en farm, utvecklat den till sin fulla potential och sen sålt.

Farmen har tre stycken hus, ett där de anställda bor och ett där farm managern bor med sin familj. Och så vårt hus. Vi har fyra anställda inklusive en farm manager och han är ledig varannan helg, så då åker C ner och och bor på farmen två nätter. Under kalvningsperioden i augusti-september måste C vara på plats non stop men nu är det lite lugnare så då räcker det med 2-3 dagar i veckan plus varannan helg.

Och från och med nu så kommer C helt klart oftare få sällskap på helgerna av sin lilla (växande) familj!

Nu ska jag fixa kvällens taco-middag.

När vi kom tillbaka till QT idag så mötte vi upp D och hennes grabbar för en lunch och sen tog jag med barnen till våra gamla hoods, bmx-banan vid Sherwood. Här brukade vi hänga ofta när vi bodde i området. 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s