Att bära på en hemlighet

 

Nu kan jag omöjligt hålla tyst längre – det ligger en liten bebis i min mage!!! Jag är gravid i vecka 13 och nu när vi berättat för den allra närmsta familjen och vännerna så kan jag släppa nyheten även här på bloggen. Vi är så glada och förväntansfulla – tänk att vi ska bli 5 i familjen!

41 reaktioner till “Att bära på en hemlighet

 1. Åh stort grattis! Så spännande! Minns att du skrev om att du kunde längta efter en till men att det var bekvämt med två som började bli större också! Mysigt med bebis och jag tror tre is a charm! 🙂

 2. Varmt grattis fina du! Det kommer gå jättebra:)) Ojoj vad barnen ska längta mycket efter den babyn, tror de kommer bli superstolta och även stora snabbt när den lilla/lille kommer. Spännande också såklart. Stor kram från en till som läser varje dag (nästan iaf;)

  1. Tack Lina! ❤️ ❤️❤️ Det är helt underbart att vara hemma och särskilt att träffa lilla mormor som nu är piggare än nånsin! Många kramar

  1. Ja det känns väldigt roligt och spännande! Men denna gång föder jag på NZ, vilket känns lite läskigt. Jag har ju så bra erfarenhet från Danderyd med både L och A. Men det ska väl gå bra det här med! Kram

   1. Det kommer säkert gå bra att föda på NZ också, men jag förstår att det känns lite otryggt eller vad man ska säga.. Jag är dock övertygad om att det kommer gå bra! Hoppas hemresan går smidigt! Kram

 3. Åh va kul!!!
  Jag är också gravid. Går in i vecka 21 i morgon, och det är en tjej, något som känns extra kul med tanke på de två killar jag har sen innan. Nu blir det extra kul att läsa din blogg när vi är på smällen båda två 😉

  Kram

 4. WOW! Vilken nyhet! Stort grattis till er! Måste vara så svårt att inte berätta för allihopa i ens närhet i början. Så det måste vara så roligt att äntligen få dela med sig av så fantasiska nyheter! Igen, stort grattis Emma! 🙂 🙂 Kram från Sydney

  1. Åh tack snälla du!! Ja det känns verkligen helt fantastiskt att äntligen få dela nyheten, både med familj och vänner men också här på bloggen 💖🎉 Många kramar!

 5. Men hallå vad roligt!!! Så glad för er skull! Hinner inte läsa din blogg lika frekvent som förr, men vilken glad överraskning jag fick då! Kram

 6. Stort Grattis 💗 Så roligt! Var lite borta från bloggen och så får jag läsa såna här fina nyheter 💗😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s