6 reaktioner till “Photoshoot

  1. Så fina bilder! Så fantastiskt kul det måste vara att få vara med om, och ha som minne! Du är väldigt olik dig på några stycken (t ex den översta) men inte för att du är snyggare än vanligt, du ser ju alltid fräsch och fin ut.
    Haha, oj vad det lät smörigt!

    1. Haha inte alls smörigt! Jag håller med dej om att jag ser annorlunda ut, det är häftigt att se hur bilderna blir när någon ny fotar en. Annars är det ju mest selfies här på bloggen eller barnen som fotar mej. Nu fick jag vara Emma, inte bara mamma 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s