Kvalitetstid

 

A är på förskolan så jag och L passar på att luncha tillsammans innan vi hämtar henne. Vi var precis inne på bokhandeln där vi köpte varsin bok. L valde ett skrivhäfte medan jag köpte en fin dagbok i svart läder. Kände att det var dags för en ny bok att skriva ner tankar som inte hamnar här i bloggen. Jag älskar bokhandlar. Jag kan gå omkring där inne hur länge som helst… Doften av nya böcker, oskrivna blad och lyxiga pennor. Allt gör att det riktigt kliar i fingrarna på mej! Antingen att skapa själv eller få försjunka i en riktigt bra bok.

Nu måste vi skynda oss bort och hämta A!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s