A:s play date 

Idag hade A en väldigt efterlängtad playdate, tillsammans med N. De senaste veckorna har A uttryckt en klar önskan om att få leka med nån som är ”hennes vän”. 9 av 10 ggr är det ju L som haft vänner över medan A inte riktigt skapat egna vänner ännu. Något hon varit tydligt ledsen över på sistone.

Men nu har hon mött en annan liten tjej som hon kommer så bra överens med. Dessutom är vi grannar! Det var så himla roligt att se dom tillsammans idag. Hur dom i början var blyga och lite trevande gentemot varann och hur det sen släppte och dom blev mer och mer ivriga och högljudda!

L fick vara med på ett hörn han med även om det var på nåde i början. A tyckte L skulle gå ut och lämna dem i fred först. Vilket såklart gjorde L ledsen och så var det plötsligt ombytta roller! Men efter bara 10 minuter så lekte alla tre hur bra som helst ihop och det fortsatte hela eftermiddagen.

 

 

En reaktion till “A:s play date 

  1. Roligt och viktigt att A fått en alldeles ”egen” kompis, toppen att ni bor nära:) Måste säga att jag tycker att L verkar vara fantastisk som ofta låter henne leka tillsammans med hans killkompisar. Visst, lite självklart kanske, men förstår att han vill vara ensam också. Snäll storebror som hon kommer att ha så mkt fint med genom livet. Minns själv när man inte alltid var så rolig att ha med som lillasyster när han hade killkompisar som kom. Dock blev det ett naturligt ”slut” på att vilja vara med på allt som min bror lekte med, ”leka låtsaskrig”, med bilar och cykla fort var aldrig min grej;) Däremot kunde vi leka med lego tillsammans och annat som båda gillar. Tycker att ni har en jättefin uppfostran till era barn, av det man ser i din blogg. Är oändligt tacksam över den uppfostran man själv fick, om allt från att alltid vara en god kamrat (på många olika sätt), se till att alla får vara med, helt enkelt ”be the type of person you want to meet”. Det har suttit i sedan jag var väldigt liten och det är ngt jag alltid vill och strävar efter. Du frågade efter lite bloggtips i ett tidigare inlägg (läser ikapp din blogg lite). Jag har ett par, kan vi inte få ställa frågor till din man C om dig och annat, och så svarar han:) Och vice versa. Ah, du fattar, ni får använda er fantasi. Och skriv ett inlägg om 10 saker vi inte visste om dig. Dina framtidsdrömmar, i sort och smått. Tack för din jättefina blogg! Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s