TBT

Titta vad små dom var, mina älsklingar för bara 2,5 år sen. Och vad mörk jag var! Mycket har hänt sen dess, förskola, skolstart och en annan hårfärg på mamman haha. 

Idag har jag haft en riktig fixardag hemma, storstädat, tvättat och sorterat och röjt i flera timmar. Ja faktiskt hela dagen. C tog med A till badhuset i förmiddags medan jag lämnade av L hos en kompis. Perfekt att få några timmar helt själv, det blir så mycket mera gjort då. 

När barnen var nattade avslutade jag med ett mini-spa för egen del, manikyr, pedikyr, ansiktsmask och ett långt bad med matcha badsalt, som sägs vara ”renande och avgiftande”. Väldigt passande! Nu är jag helt slut men så nöjd. 

God natt 💙

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s