A:s first time skiing

 

 

 

 

 

 

 

Idag var det A:s tur att testa sina nya skidor för första gången! Hon tyckte att det var jätteroligt även om hon snabbt blev trött. Det blev förresten jag också, i ryggen haha. Fick en liten filmsnutt som Amanda filmade  🙂  Det blev inget åkande utan barn för mej idag men jag hoppas att jag kanske får chans imorgon då vi eventuellt ska upp igen.

Jag tog med mej L nedför de stora backarna en gång vilket så här i efterhand nog var lite tidigt, han tappade självförtroendet och blev rädd då det sluttade ganska mycket på en del ställen. Men så snart det planade ut igen så åkte han jättefint!

Efter det så åkte vi upp en gång till i barnbacken så han fick en sista run när han kände sej säker. Det gäller att sluta på topp!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s