8 reaktioner till “Svar på frågor del 1

 1. Och tack för svaren fina Emma! 🙂 Så himla kul att du videobloggade svaren, jätteskoj att ”höra” din person också, du gjorde bilden av dig än mer sann, klok, driven, äkta och med fötterna på jorden. Mer videoinlägg, hepp pepp:)

 2. Just en sak till, hoppas innerligt att du ven framåt håller vad du säger och menar det fortsättningsvis att din blogg ska vara utan reklam och köpta inlägg och driven av någon annan än dig, du förstår säkert vad jag menar. Stå fast vid det och med det menat vill jag och unnar jag dig att tjäna pengar på din blogg, men på ett annat sätt.

 3. Kjempegöy med videoinnlegg! Jeg slenger på noen spörsmål her, hvis du har tid til noen flere. 🙂 Kanskje noen har spurt om det allerede, men har dere dyr på farmen? Gjör dere alt selv i forhold til husbygg eller tar dere inn håndverkere av og til? Hvordan går dere fram når dere kjöper eiendom til husbygg, bruker dere kontakter eller leter dere på nett? Om du ikke kunne bo i Queenstown, kan du nevne tre andre steder på New Zealand hvor du kunne tenke deg å bo? Ja.. det var vel alt. 🙂

 4. Hej fina Emma!
  Om du inte misstycker, så skulle det vara intressant att höra din åsikt om hur det fungerar i NZ mellan Maori och Nyazeeländare. Finns det någon rasism, och är det isf något som märks i det dagliga livet? Har du vänner som är Maori tex?
  Eller lever de mer separat i egna grupper?
  Hoppas du inte tycker frågan är alltför nosig eller något du inte vill ta upp här. I så fall glöm den.
  Ha det bra
  Kram Gunilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s