Kvällspromenad 

Igår tog jag med barnen på en promenad ner till lekplatsen, precis innan middagen. Jag älskar att vi bor i ett så himla barnvänligt område. Att kunna ut och gå med ungarna utan att behöva oroa sej för en massa trafik eller branta stup, är guld värt!

Det är dock dags att lära A trampa, hon älskar sin balancebike men jag blir ju livrädd varenda gång hon sätter av utan bromsar nedför en backe! Numera går det så snabbt att jag inte ens kan springa ifatt… Hon har iaf en ordentlig hjälm.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s