Bästa date-helgen

Vilken helg vi fick tillsammans jag och C! Vi har verkligen tagit igen hur mycket förlorad tid som helst känns det som. Eller förlorad och förlorad, vi lever ju som andra småbarnsföräldrar bara ett helt annat liv nu än innan barnen. På många sätt är det rikare men tid tillsammans på tu man hand har vi inte direkt varit bortskämda med. Men i helgen blev vi precis det!

Vi passade på att klämma in så mycket vi kunde under dom cirka 18 timmarna vi var ”barnfria”. Vi drack några drinkar på hotellet, gjorde oss iordning i lugn och ro, åt middag på restaurang, gick på Fear Factory (haunted house med levande spöken – så jävla läskigt haha), promenerade genom stan, tog en drink för att lugna nerverna efter spökjakten, tog taxi till hotellet, pussades och kramades, käkade lite till mat och drack sen te och och åt choklad i sängen innan vi somnade – en alldeles perfekt kväll hade vi!

Sen fortsatte vi i samma anda med lång hotellfrukost i morse utan någon som helst stress, och innan vi åkte hem stannade vi till på Queenstowns Indoor Go-cart racing och körde race haha. En helg helt i vår stil!

Här kommer några bilder från eftermiddagen, där jag hann med en hike uppför mitt favoritberg efter att vi varit i lekparken med barnen. Nu ska jag krypa ner i vår säng, för den har jag faktiskt saknat. Den är så bekväm att den slår hotellsängar! 

3 reaktioner till “Bästa date-helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s