Om en vecka….

…flyttar vi in här:

 

”The snug room” eller ”kids lounge” som vi också kallar det har fått en fondvägg

Tapeten blev precis som jag hoppats. Den gör sån otrolig skillnad till helvitt som det var förut. I hallen utanför skymtar tvättstugan, också väldigt ofärdig.  

Köket som gud glömde. Nejdå haha. Men nära på…. SÅ mycket är fel att jag inte ens orkar rabbla upp allt. Men jag kan ju nämna några grejer; vi fick fel handtag, färgen är vitare än på test-biten, måtten för ugnen var på tok för litet. Vår kyl/frys passar inte i utrymmet till höger. Jag fullkomligt avskyr hur toppskåpen hänger ut från det långa smala skåpet. MEN. Allt detta ska vi lösa. Det kommer bara krävas lite mer jobb….

Anna, vår svenska målare in action. Hon är vår räddare i nöden. Jobbar snabbt och det blir supersnyggt på första försöket. Till skillnad från en annan målare från Sverige….

Vår eldstad som vi också haft liiite problem med. Vi har fått beställa mer sten tre (!) gånger då butiken räknat fel lika många gånger på hur mycket vi behöver. 

Men på tredje gången gillt ska det väl bli rätt eller hur A?

 

Det känns ju liiiiiite avlägset när man tittar på bilderna eller hur? Väldigt mycket som är halvklart och då har jag inte ens fotat badrummen. Phu! Det gäller att ha is i magen när man bygger hus.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s