2 reaktioner till “Videobevis!

  1. Wow, så gøy med video fra hoppet!! Har fått veldig lyst til å prøve skydive selv, helst i New Zealand. 🙂 da jeg var der sist synes jeg det var for dyrt, men det var kanskje bare en unnskyldning for å ikke hoppe, haha. Fantastisk utsikt der dere hoppet! Håper det går bedre med ørene. 🙂

    1. Smärtan i öronen var borta dagen efter! Vi fick ett rabatterat pris då vår vän kände personalen, annars hade jag också tyckt att det var i dyraste laget.. Vill hoppa igen, det var så jäkla häftigt! Hoppas du får chansen igen 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s