En soft måndag

L har fått ögoninfektion och A har visat tecken på det hon med. Men L har helt klart drabbats mer. Det är dom där jäkla fingrarna som åker upp och in lite här och var… När det gäller barn så sprids ju infektioner rekordsnabbt just av den anledningen. Näsor som petas i och sen används igen för att klia sej i ögat. Eftersom conjungtivitis sprids så lätt fick han var hemma från skolan idag.

Vi tog det lugnt och softade hemma större delen av dagen men på eftermiddagen så kunde ingen av barnen hålla sej inomhus längre, så vi körde ut till Jardines Park där barnen fick cykla några varv på cykelbanan och sen så hittade vi en supermysig stig som ledde ner till vattnet dit vi knallade ner.

Så trots infektioner så har det varit en mysig dag! Tyvärr så rinner L:s öga fortfarande en del så jag tror att det lutar åt att han får vara hemma imorgon också. Det blir en kort skolvecka helt enkelt, på fredag är det ju Långfredag eller Good Friday som det heter här.

Nä nu är det hög tid att sova för mej! Imorgon väntar Boot Camps för mej och förskola för A. L får följa med pappa ut till Jacks Point under tiden jag instruerar.

 

 

     

  
   

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s