Mina Busfrön

Idag har vi haft en riktigt bra dag, mina busfrön och jag. Dom fick hänga med en sväng ut till husbygget idag och sen var dom med när jag köpte ny säng och soffa (!!). Inga små inköp direkt men det gick jättebra, trots att vi befann oss i butiken säkert 1,5 timma.

L och A lekte kurragömma, provade sängar och soffor men det höll sej faktiskt på en helt okej nivå. Gissa om jag var nöjd när vi gick ut! Två stora beslut äntligen gjorda efter månader av letande, och dessutom gick det vägen med två skötsamma barn.

Som belöning för det tog vi en promenad till lekplatsen på eftermiddagen, där barnen fick rasa av sej den sista energin innan middagen! L har äntligen blivit av med sin hosta som han haft i säkert två veckor men nu verkar det vara A:s tur… Jag blir alltid extra orolig när hon blir det minsta hängig. Det hänger i efter det som hände i Sverige när A fick feberkramper, inte bara en utan två på en dag och blev inlagd på sjukhus i tre nätter.

När A blir sjuk verkar det gå så snabbt och det är svårt att se på henne när hon är sjuk. På L ser jag på ögonen direkt när han har något virus på G… Hon har iaf inte feber nu utan det verkar mest vara lite hosta. Hoppas det inte blir värre än så. Särskilt med tanke på att vi ska flyga imorgon!

Mer om det imorgonbitti….

 

IMG_4309

IMG_4327

IMG_4329

IMG_4332

IMG_4336

IMG_4337

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s