Frankton Beach

Även om vi inte har mycket beach att skryta med här i Queenstown så finns det faktiskt ställen där det går att bada (om man är modig och inte har nåt problem med iskallt vatten) och som vi kallar ”stranden”.

Just nu har vi nöjet att bo bara några hundra meter från Queenstowns bästa badställe. Det kommer absolut utnyttjas i sommar! Idag körde vi första beach-svängen, och även om det var alldeles för kallt i vattnet för mej och pappa så var barnen överlyckliga att kunna springa omkring och plaska. L doppade sej upp till midjan men sen tog det stopp även för honom!

Ett år gör sån himla skillnad, särskilt när det gäller barn och deras vattenvana. Förra året var vi tvungna att alltid hålla A i händerna och vakta varje litet steg hon tog men nu kan jag faktiskt ligga på en handduk och kasta ett (halvt) öga i en tidning medan barnen plaskar i vattenbrynet – en sån himla lyx!

 

IMG_3727

IMG_3732

IMG_3733

IMG_3731

IMG_3741

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s