School Holidays

Så har det börjat, sommarlovet! School Holidays, Christmas break, summer Holidays – kärt barn har många namn 😊

Jag och L firade in lovet med att åka upp till Skyline igår och cykla några runs efter skolavslutningen. 

Idag har vi L:s kompis här hela dagen och just nu är vi i Wanaka på ett leksaksmuseum. Men mer om det i nästa inlägg.

Jag var på bikram igen imorse, andra gången den här veckan – jag tror bestämt att jag blivit ett bikram fan. Jag har köpt casual visits hittills men jag ska nog slå till på ett klippkort och fortsätta gå två gånger i veckan. Känner jag mej själv kommer jag säkert tröttna om ett par månader och börja med nåt nytt men just nu har jag ett flow så varför inte utnyttja det!

 

   
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s