Work Mode

 

Jag kom precis hem från ett möte angående designen av vårt kök. Det är SÅ kul men också SÅ många val. Nu har vi visserligen gjort detta ganska många gånger men jag blir ändå lika matt. Vill ju att allt ska bli perfekt och precis som vi vill ha det! Nackdelen med att bygga eget är att du irriterar dej ÄNNU mer på småsaker som inte blev som du tänkt, just för att det är du själv som bär ansvaret.

När man flyttar in i ett hus som någon annan designat och byggt är det lättare att tänka att såhär hade inte vi gjort men sen acceptera att det ser ut som det gör. Nu förbannar man istället sej själv i månader, eller i år i värsta fall 😉 Men jag ska inte vara negativ, för det mesta är det en väldigt spännande och givande process att se ett hus växa fram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s