Dagen jag fick lust att stjäla

 

Vilken rubrik va! Men idag ville jag så gärna knalla hem med just den här lilla plastbiten. För att köpa den fick jag inte. Usch jag har varit så klantig på sistone, gjort dumma misstag som lett till en massa extraarbete och även kostat pengar. Iförrgår skulle jag byta dammsugspåse och av misstag så drar jag ut nedan plastbit tillsammans med påsen och slänger allt i soporna. Samma dag så har vi såklart sophämtning så när jag inser misstaget så är det för sent! Hur kunde jag då inte märka att den nya påsen inte gick att fästa ordentligt? Jo det gjorde jag såklart men jag trodde att jag köpt fel påsar. Lite sådär halvstressad som vanligt och förmodligen höll jag på med tre grejer samtidigt.

Iaf. Vår hyfsat nya 300 dollars dammsugare är obrukbar utan den här lilla plastbiten. Jag var in på The Warehouse idag och frågade om det möjligtvis gick att beställa reservdelar som denna men efter några telefonsamtal hit och dit så ser det inte särskilt lovande ut. Dom ska ringa en sista gång imorgon. Så nu har vi varit utan dammsugare i tre dagar. Fräscht. Nä. Och Så. Himla. Irriterande. När det bara är mitt eget fel!

Vill ni veta vad mer jag gjort som är riktigt störande? Haft sönder en vägg. Eller två förresten. Den första väggen var visserligen nära två år sen men det är nu vi måste betala för det. Jag vred om däcken så pass mycket på en av våra bilar att de tog i väggen när jag skulle backa ut från garaget och det blev ett hål som resultat! Det andra hålet lyckades jag med för en månad sen när jag fick ett mindre sammanbrott då C inte tyckte att jag stöttade honom när han mådde dåligt. Orden tog slut och jag sparkade mellan tårarna ilsket till väggen i sovrummet. Inte alls hårt utan en riktig ”tjej-spark”. Men det räckte för att den mjuka gipsväggen skulle ge vika på en punkt. C spacklade igen hålen och sandade dem men nu måste en målare komma in och fixa så dom inte syns.

Jösses alltså, det låter som jag har världens temperament. Stämmer lite kanske. Ibland handlar jag lite väl hastigt…. Som häromdagen när C parkerat ena bilen precis bakom vår stora truck och jag backar in hans bil med kofångaren. Det blev också ett hål….. Okej slut på pinsamma bekännelser för det här året!

 

 


4 reaktioner till “Dagen jag fick lust att stjäla

  1. Du har haft det så tufft och kämpigt att det vore märkligt om du inte råkade ha sönder en dammsugare eller sparka hål på en väg.

    Var snäll mot dig själv :).

  2. Du är så härligt mänsklig! Fast håller med, det är så himla surt efteråt när man måste åtgärda sånt som man råkat ha sönder…
    Hoppas det löser sig med dammsugaren, den där lilla plastbiten kändes ju larvig att inte tillverka som reservdel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s