Better already!

IMG_3321

Kaffe fixar allt 😉 Ha ha nja inte riktigt kanske men jag känner mej absolut piggare efter den här lilla förmiddagsfikan. En krämig latte gjord på ekologiska bönor och fet ekologisk mjölk – mmmm. Jag har inte lärt mej att göra fina mönster med mjölken men det smakar lika gott ändå!

Jag har sagt det förut, och det tål att sägas igen – vår espressomaskin vi köpte för snart två år sen var verkligen värd varenda dollar. Sån lyx att kunna fixa sin eget cafe style coffee hemma!

Till kaffen åt jag en hälsosam saffranskaka som jag hittade inne hos PT by Emma. Hennes blogg går jag ofta in på när jag vill ha inspiration till hälsosamma efterrätter eller mellanmål. Saffranet i den här kakan kan enkelt bytas ut till kardemumma och kanel för att få lite pepparkakafeeling. Eller varför inte en matsked kakao om man är chokladsugen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s