An Outfit

Knäppte för ovanlighetens skull av en dagens outfit idag. Det händer ju inte så ofta längre. Men idag lyckades jag övertala en högst ovillig L att ta en snabb bild efter att jag hämtat honom från skolan. Stackars barn ha ha. Men värre kan dom ju ha det 😉

Jag klär mej verkligen efter humör, ena dagen är det stuprörsjeans, boots och scarf som gäller. Gärna med skinnjacka till. Nästa dag är mer casual, som idag; sneakers, boyfriend jeans och en enkel vit T-shirt. Och min tredje ”uniform” är träningskläder! Eller Active Wear som man säger här… 😉

2 reaktioner till “An Outfit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s