On the Edge

Igår hajkade vi Bobs Cove med barnen. Dom var så duktiga, tog sej hela vägen upp utan att klaga det minsta (även om A pratade en hel del om hur hon skulle sova i bilen när vi kom tillbaka ha ha)! Vi hade med oss barnens balance bikes som dom använde tills det började slutta uppåt. Då parkerade vi cyklarna och gick/klättrade sista biten. Jag bar A över några branta sektioner men annars så gick hon själv hela vägen. Självklart med en fast hand i mammas. Det är ändå väldigt brant på sina ställen, och jag gissar att en vandringsled som denna aldrig skulle vara tillåten i Sverige utan staket. Här sker det mesta på egen risk!

IMG_3344

IMG_3352

En reaktion till “On the Edge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s