”Miss Mormor”

Det är något A säger så gott som varje dag. Hon vill hoppa på ett flygplan och åka hem och leka med mormor. Jag kan ju bara hålla med! Mormor är VÄLDIGT saknad. Nästa jul är det dags för henne att komma hit tycker jag. Mamma och min bror var här julen 2007, för 7 år sen med andra ord. Det skulle vara SÅ härligt att få några veckors kvalitetstid tillsammans här igen, gå på hajker och vandra i bergen tillsammans. Eller hur mamma? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s