Biljetter bokade!!

Yes yes yeees! Pappa kommer och hälsar på i dryga 4 veckor över jul och nyår! Jag bokade hans biljetter idag, den 13:e December landar han hos oss och är kvar ända tllls den 13:e Januari 🙂 Jag är sååå himla glad! Nu har jag något att se fram emot. Jag och barnen dansade och tjöt här hemma när jag äntligen hittat datum och flygtider som passade och tryckt på ”Book Now”.

Jag och min älskade kille i morse när vi var inne i stan:


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s