Birthday Party

Det ösregnande hela dagen igår så vad passade väl bättre än att vara bjudna på kalas. Det var två killar från L:s förskola som hade gemensamt kalas, en väldigt bra idé visade det sej. Dom två och en halv timmarna vi var där bara flög iväg!

Det var väldigt skönt att komma ut och träffa andra föräldrar och glömma allt hemma för en stund. Fast när jag lyckades med just det så var det extra jobbigt att komma hem och inse att läget (såklart) var precis detsamma som när jag åkte hemifrån. Speciellt efter att barnen bråkat hela vägen hem från kalaset och vi alla skrikit oss hesa på varann i bilen. Ingen rolig avslutning. Att då stötta en deppig make var det sista jag grejade. Istället sparkade jag ett hål i väggen. Japp ni läste rätt.

Okej om det varit en karate-spark men det var liksom bara en fjuttig ”kick”. Men det räckte tydligen för att göra hål i en ömtålig gipsskiva.. Hursomhelst. Så. Himla. Onödigt.

Här, några bilder från kalaset när alla fortfarande var glada:


  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s