Siljan Runt

Idag körde vi Siljan runt som lite av en händelse. Först hade vi tänkt att bara åka till Leksand, kolla in var sommarlandet låg, äta lunch och köpa söndagstidningarna och sen åka hem igen. Istället fick vi för oss att köra fem mil till Sollerön, en ort som mamma hört så mycket gott om. Men vilken besvikelse… 

Det låg visserligen vackert till vid Siljan men det gör ju de flesta ställena här inklusive mammas hus! Orten hade inte mycket att erbjuda förutom en lanthandel och en endaste restaurang (med dåligt betyg på Google). Så det slutade med att vi fortsatte Siljan runt ytterligare 15 km tills vi var i Mora igen. Snopet! 

Men i Mora hittade vi som tur var världens mysigaste trädgårdscafe där vi åt en riktigt god lunch (klockan två!) och köpte med oss bakelser från. Sen handlade vi tidningarna och gick ner till samma ställe där vi var igår, Glassbåten som har både hoppborg och rutschkanor. Mamma och jag tog varsin kaffe, sen satt vi på en bänk i solen medan ungarna lekte.

Ibland blir det himla bra ändå även om det inte blir som man först tänkt!
   
    
    
  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s