Var är Sverige på väg?

Jag sitter och läser Aftonbladet med fasa. Pedofil i Norge med planer på att röva bort både svenska och norska barn, knivskärning på IKEA, Hagamannen på fri fot,  gängbråk och explosioner i Malmö…. Vad håller egentligen på att hända med mitt hemland? Ingenting är sej likt och det verkar bara bli värre för varje år.

Sverige som alltid känts som en trygg plats jämfört med resten av världen, känns numera allt annat än säkert. Vansinnesdåd verkar ske på platser där du minst anar det. Det är otroligt sorgligt att se, särskilt då skillnaden från år till år är så tydlig. Jag önskar verkligen att det kommer att ske en förändring till det bättre för så här kan det inte få fortsätta….

Att läsa nyheterna här får mej att längta hem till lilla Queenstown. Plötsligt känns den isolerade lilla paradisbubblan jag ibland brukar klaga på inte så tokig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s