Mama Boot Camp SWE

Efter lite om och men har jag bestämt mej för att anordna ett Mama Boot Camp här i Sverige innan jag flyger tillbaka till NZ. 

Det är en möjlighet för er som bor i trakterna att komma och testa på ett pass och träffa andra mammor/tjejer som också tycker att träning är kul (eller nödvändigt!) samt få inspiration till egen träning – med eller utan barn!

Ni som har småttingar är mer än välkomna att ta med dem (samt deras vagn). Har ni inga barn eller väljer att lämna dem hemma så är ni såklart lika välkomna! Jag hoppas att kunna göra passet tillräckligt utmanande för alla även om nivåerna är olika.

Datum är söndagen den 6:e september och mötesplatsen är Skolparken i Enköping, vi träffas klockan 10 vid stora ingången mitt emot brandstationen/posten. Det finns gott om parkering där också. 

Passet kommer att kosta en mindre slant för att täcka en god och hälsosam fika efteråt (smoothie och tilltugg) på Café Samt. Återkommer med exakta uppgifter när jag har antalet intresserade. 

Skicka ett mejl till mej på emma_akerlind@hotmail.com om du är intresserad. Berätta gärna din ålder, om du har barn (och om dom följer med på passet) och din ”tränings-nivå”/antal ggr i veckan du tränar i vanliga fall samt om du har några skador.

Ser fram emot att träffa er!!
 
 

En reaktion till “Mama Boot Camp SWE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s