Venedig

Venedig, eller Venice som staden heter på engelska var precis som förväntat; väldigt vacker, gammalt och dyrt… Samt stekande hett! Det var strax under 40 grader när vi var där och svetten rann konstant på oss alla. Att äta glass hjälpte för stunden men sen var man snart lika varm igen.

Vår dag kantades tyvärr av både läkarbesök, missade bussar och en lååång promenad hem i hettan innan vi äntligen kom tillbaka till vår camping kring femtiden. Då slängde vi oss i havet och livsandarna vaknade till liv igen! 

Det var L som fick något av en allergisk reaktion (han är tydligen väldigt känslig när det gäller detta) av ett myggbett kombinerat med värmen. Hans fot svullnade upp och blev alldeles blåaktig kring fotknölen och han klagade över smärta när han gick. Innan vi äntligen hittade en doktor så hann vi föreställa oss både det ena och andra! Det var en sån oerhörd lättnad att höra att det inte var något allvarligare. L fick antihistamin och en kortisonkräm som vi smörjt med i två dagar och svullnaden är nästan helt borta.

Nu är vi i Schweiz men mer om det imorgon! Nu måste jag sova (vidare).
    

  

          

  

  

  

    

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s