Cavallino – Treporti

Sorry för urkass uppdatering men internet här i Italien är verkligen inget att hänga i julgranen. Särkilt inte på campingplatser där tusentals personer samsas om samma sega wi-fi-spot.

Men vi har iaf sol och värme! Det är nästan FÖR varmt om jag ska vara ärlig. Timmarna mitt på dagen gör vi som italienarna och håller oss undan solen, vi lunchar och tar sen siesta i husbilen. 

Just nu sitter vi utanför en bilverkstad och väntar på hjälp med vår husbil, vi har nämligen ingen aircon när vi kör! Världens misstag att lämna Sverige innan vi visste om den fungerade men det kändes liksom inte lika livsviktigt då i regn och kallt väder som nu, i 35 grader och gassande sol. 

Som tur är så fungerar den stora airconen, så vi har det svalt och skönt när vi står stilla. Sen kör vi med fläkten på högsta och rutorna nedvevade. Men förhoppningsvis kan vi få hjälp idag på verkstaden…! 

Jag är beredd att ta till en riktig teatershow med tårar och snyft-historier om barn som håller på att tuppar av i värmen om dom säger att dom inte har tid att hjälpa oss. Det här är nämligen sjätte verkstaden vi stannat och frågat på. I Frankrike skakade dom bara på huvudet så fort dom såg storleken på husbilen men nu har vi iaf hittat en riktig verkstad som faktiskt fixar husbilar.

Håll tummarna för oss!

Några bilder från den härliga stranden vi bor cirka 50 meter från:

   
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s