Les Gets Bike Park

 

 

I förrgår åkte vi över till Les Gets (uttalas la chéj) och det var härligt sommarväder för en gångs skull! Nu bor vi i Chalet som skulle vara helt toppen om det inte vore för regnet…. Det bara öser ner och har så gjort nästan hela dagen. Livet i husbil suger verkligen när vädret är dåligt, särskilt med två små barn som har massa spring i benen. Hade det bara varit C och jag så hade det kanske kunnat vara lite mysigt med dåligt väder nån dag men nu känns det mest frustrerande.

Jag tog bussen till Chalet bike park imorse klockan nio men hann inte cykla många runs förrän det var stört omöjligt att se för allt regn och lera på mina goggles. Jag tog bussen hem igen vid elva, helt dyngsur och kall.

Nu har vi ätit lunch i husbilen och försöker hitta på nåt kul (för barnen) att göra i det här tråkiga vädret. Hur är vädret i Sverige förresten? Har sommaren anlänt ännu?

 

 
IMG_2511

IMG_2510

3 reaktioner till “Les Gets Bike Park

  1. Skulle aldrig ha gissat att det var regn i både Frankrike och Italien! Men nu har ni ju hunnit få sol och grym värme också, här hemma är det alldeles lagom just nu.

    1. Ja regnet förföljde oss verkligen till en början men nu har vi haft varmt i över en vecka. Underbart att höra att sommaren kommit till Sverige också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s