Tyskland – nej tack 

Lite så känns det efter ha kört genom Tyskland och stannat på diverse sunkiga vägkrogar och direkt äckliga rastplatser. Otrevliga och sura är dom också, tyskarna. Inte alla såklart men väldigt många. Trist.

Nu har vi iaf tagit oss till Belgien och efter ett misslyckande med att försöka hitta en camping så hamnade vi på ett flygplatshotell(!). Hotellrummet är verkligen inget att hänga i julgranen, det är slitet och sängen är hårdare än i husbilen. Men vi har iaf wi-fi! Äntligen fick jag möjlighet att uträtta några viktiga bankärenden samt ladda ned en campingplats-guide på mobilen.

Idag har vi kört dryga 6 timmar (sammanlagt restid nära 9 timmar med stopp inräknat) och har med andra ord ”bara” 3 timmar kvar till Paris!

Nu ska jag försöka få några timmars sömn om det går. 

Dom här energi-knipperna sover äntligen:


  
 

2 reaktioner till “Tyskland – nej tack 

  1. Härligt med roadtrip, men trist med sunkiga vägkrogar och rastplatser. Mitt tips är att ge Tyskland en chans till, sväng av från motorvägen och ta småvägar genom byar och småstäder, hur mysigt som helst! Trevliga människor och härliga restauranger med god tysk mat. Ta in på ett Bed & Breakfast och njut av en fantastisk tysk frukost – den har allt!
    Önskar er en riktigt skön semester!
    Kramar från ett midnattsljust men kallt Lappland 🙂

    1. Låter ju himla mysigt, jag tror också på att ge Tyskland en andra (eller tredje) chans. Jag har varit i Tyskland förr och upplevt mycket bra men den här gången spenderade vi nog för mycket tid på motorvägen!

      Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s