När solen tittar fram

….Så har vi typ rusat ut och försökt göra det mesta av det innan det blivit molnigt och blåsigt igen. Jag, C, barnen och min bror hälsade på uppe hos mormor idag och tog en fika. Ja barnens gammelmormor, men min mormor alltså 🙂 Där finns det en stor rutschkana som är så populär att L brukar prata om den när vi är på Nya Zeeland. Och idag fick dom alltså chans att åka i just den!

Bilderna talar för sej själva…

IMG_2138

IMG_2139

IMG_2144

IMG_2168

IMG_2169

IMG_2159

2 reaktioner till “När solen tittar fram

  1. o så glad j blir när j ser de fina bilder på er, ni ser så förnöjda ut!♥♥♥♥♥För att inte tala om Lewis!!!Och lillstumpan som får uppleva ngt nytt…O så undetbart mormor får njuta av er! Dett a ett lyckominne ….♥♡♥♡♥Kramar mina godingar…Mormor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s