At Bunnings Warehouse

Så här frekvent var det länge sen jag bloggade, hoppas ni inte tröttnar på mej! Det finns liksom inte mycket annat att göra här i passagerarsätet ha ha. Vi stannade precis till i Ashburton och sprang (det ösregnar) in på Bunnings Warehouse och rekade deras köks- och badrumsavdelningar. Vi hoppas kunna köpa vårt kök, iaf luckor och skåp nu i helgen. Samt toaletter och badkar. Får vi det gjort kommer vi känna oss nöjda. 

Förresten, fik och mat är verkligen under all kritik när man är ute och åker längs vägarna. Jag blir så less att det inte finns nåt annat än socker och friterat att välja på. Vi har ätit alldeles för mycket skräp på bara två dagar. Som tur är så lagar V som vi ska bo hos hälsosam mat, och hon har lovat att laga middag åt oss ikväll 😊

Nu tycker C att det är dags att jag är lite social och lägger ner mobilen… Oookej då.

                Våra sötnosar inne på Bunnings där dom hade kundvagnsrace     mellan hyllorna…

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s