On the road!

Vi bestämde oss för att åka redan idag och stanna en natt i Lake Tekapo. Jag har väl aldrig varit så förväntansfull över en bilresa men efter en dryg vecka hemma (inomhus) med sjuka barn är jag så redo att se nåt annat! 

Det bästa hade väl varit om vi kunnat lämna barnen hemma med familj men nu har vi ju ingen i närhet så ungarna får hänga på! Och det är faktiskt lite mysigt att åka på äventyr alla 4. Och lika bra att vi vänjer oss att umgås intensivt på en liten yta, vi har ju två månader i en motorhome som väntar 😀

Gud jag börjar verkligen se fram emot vår resa… Det har varit så himla mycket annat hittills med husförsäljningar, husbygget, att hitta hyresgäster, L:s skolstart osv att jag inte hunnit tänka så mycket på vårt äventyr genom Europa som väntar. Men nu börjar det kännas verkligt!

Men först, ett stopp i Lake Tekapo och sen Christchurch imorgon. Hörs lite senare 😊

    

En reaktion till “On the road!

  1. O vad härligt för er att göra en liten kombinerad nytta med nöjes tripp !!! Efter alla era turer med allt ni haft omkring.. , Verkligen en liten belöning som kan få er att få lite ny ork o njutning att lämna o ta nya tag!!!!!!!!!Älskar er O ha det gott !!!! Mamma , mojmoj och svärmor!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s