En stad som står stilla

Såhär mycket snö har vi nog aldrig haft sen jag flyttade till Queenstown. Under natten föll flera decimeter snö och nu under dagen har det snöat ännu mer. Galet! Och ganska mysigt. Som tur är så har vi bunkrat upp med mat hemma, att ut och slira i branta backar utan vinterdäck slipper jag helst. Det är ju just därför som Queenstown liksom stannar upp vid såna här ”extrema” väderdagar. Varken människor eller bilar är rustade för snö på marknivå. Både fb och instagram har svämmat över av vinterbilder idag… Och fler lär det blir! Här kommer några vinter-vykort från oss:

        

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s